tel menu

Tehlike Sınıfınızı Öğrenin

NACE Rev.2_Altılı Kod
NACE Rev.2_Altılı Tanım
Tehlike Sınıfı
A
TARIM, ORMANCILIK VE BALIKÇILIK
01
Bitkisel ve hayvansal üretim ile avcılık ve ilgili hizmet faaliyetleri
01.1
Tek yıllık (uzun ömürlü olmayan) bitkisel ürünlerin yetiştirilmesi
01.11
Tahılların (pirinç hariç), baklagillerin ve yağlı tohumların yetiştirilmesi
01.11.07
Baklagillerin yetiştirilmesi (fasulye (taze ve kuru), bakla, nohut, mercimek, acı bakla, bezelye, araka vb.)
Tehlikeli
01.11.12
Tahıl yetiştiriciliği (buğday, dane mısır, süpürge darısı, arpa, çavdar, yulaf, darı, kuş yemi vb.) (pirinç hariç)
Tehlikeli
01.11.14
Yağlı tohum yetiştiriciliği (soya fasulyesi, yer fıstığı, pamuk çekirdeği, kene otu çekirdeği (Hint yağı çekirdeği), keten tohumu, hardal tohumu, nijer tohumu, kolza, aspir tohumu, susam tohumu, ayçiçeği tohumu vb.)
Tehlikeli
01.12
Çeltik (kabuklu pirinç) yetiştirilmesi
01.12.14
Çeltik (kabuklu pirinç) yetiştirilmesi
Tehlikeli
01.13
Sebze, kavun-karpuz, kök ve yumru sebzelerin yetiştirilmesi
01.13.17
Şeker pancarı yetiştirilmesi
Tehlikeli
01.13.18
Yenilebilir kök ve yumruların yetiştiriciliği (patates, tatlı patates, manyok, Hint yer elması, vb.)
Tehlikeli
01.13.19
Diğer sebze tohumlarının yetiştiriciliği (şeker pancarı tohumu dahil, diğer pancar tohumları hariç)
Tehlikeli
01.13.20
Meyvesi yenen sebzelerin yetiştirilmesi (hıyar, kornişon, sivri ve dolmalık biber, kavun, karpuz, kabakgil türleri, domates, biber, patlıcan vb.)
Tehlikeli
Devamına Ulaşmak İçin Tıklayınız